Omhoog
Aanmelden

Tussenschoolse opvang, TSO

Overblijven met Edit.jpg 
Door op de knop te klikken kunt u inschrijven.
 
Op onze school bestaat de mogelijkheid tot overblijven. Tegen een vergoeding van  € 2,50 per keer worden de kinderen tijdens de middagpauze opgevangen door een vaste groep gecertificeerde TSO krachten. De middagpauze is voor alle groepen op maandag, dinsdag en donderdag van 11.45 uur tot 13.00 uur.
 
De kinderen nemen zelf brood en drinken mee. Daarna kunnen ze buiten of binnen spelen.
 
U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om de lunch in de koeling van school te bewaren. Het lunchpakket moet dan, duidelijk voorzien van naam en groep, in de daarvoor bestemde bakken worden gezet. 
 
Wij maken gebruik van het online programma ‘overblijven met Edith’. U maakt eerst een account aan via www.overblijvenmetedith.nl en vervolgens klikt u voor uw kind de gewenste dagen aan.
Het is aan te bevelen om zo snel mogelijk een account aan te maken zodat u dit al heeft zodra u uw kind wil gaan opgeven. Op de website van ‘overblijven met Edith’ vindt u een duidelijke handleiding. Het afmelden gaat eveneens via deze website. Ook vindt u daar de overblijfvoorwaarden.
Wanneer u uw kind opgeeft bij de TSO gaat u automatisch akkoord met de TSO-regels die te lezen zijn bij 'overblijfvoorwaarden'. Alleen een kind dat zich houdt aan de TSO-regels mag gebruik maken van de overblijfregeling.
De overblijfvoorwaarden zijn desgewenst ook in het Engels verkrijgbaar (stuur hiervoor een mail naar Ria Kuik).
 
Na 10.30 uur kunt u voor de betreffende dag geen kinderen meer aan- of afmelden.
  
Betalen kan alleen via een automatische incasso. U tekent eenmalig een volmacht zodat wij aan het eind van elke overblijfmaand het verschuldigde bedrag van uw bank- of girorekening kunnen afschrijven.

 

Contact

Ria Kuik coördineert de TSO voorziening. Zij is op school aanwezig op maandagmiddag tussen 13.00 uur en 15.00 uur en op vrijdagochtend tussen 9.45 uur en 12.15 uur.  Voor vragen m.b.t. de TSO kunt u op deze tijden bij haar terecht. Zij is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 06 - 219 60 531 of u kunt e-mailen: ria.kuik@agora.nu

 

Tussenschoolse opvang documenten 

  
  
Er zijn geen items om weer te geven in deze weergave van de documentbibliotheek "Tussenschoolse opvang documenten".
 

 

 

 

© Copyright 2012 De Piramide  |  Webmaster: Jack Migchelsen  |  All Rights Reserved